Najnovšie recenzie zo sekcie Kúpeľňový nábytok
- skladnosť
- Rychlo zlozeny
- Dost priestoru v polickach
- Lahky
- Pozor! Ostre hrany (porezal som sa. Moja nesikovnost)!
- Spojky priecok sa lahko ohnu
MB Skrinka do kúpeľne Cali L30 - wenge / biela
Pridané: 1. augusta 2023
(naposledy upravené 1. augusta 2023)
Zakúpený v Wilsondo.sk
- nikdy som nevedela sama poskladať skrinku,ale vďaka podrobnemu návodu to šlo
Skrinka nám prišla poškodená a bola to vlastne reklamácia iného zakaznika
- Pekný dizajn
- Lesklé plochy nie sú potiahnuté ochrannou fóliou,tak velký pozor při montáži na poškrábanie! Základné doplnky- madlá suflikov,nožičky treba dokúpiť zvlášť,čo je ďalšia investícia cca.50e!
Pekná zostava.
Na velkost police su velmi tenke trubky.
Telefonický kontakt s e-shopom je úplne nefunkčný. Tovar mi prišiel poškodený, aj keď som napísal pri objednávke do poznámky citujem ,, prosím o bezpečné zabalenie mojej objednávky z predchádzajúcimi zlými skúsenosťami z manipuláciou objednaného tovaru inými osobami". Teraz mi prišiel tovar ktorý je rozbitý a je mi na dve veci a neviem aká bude komunikácia s e-shopom ohľadom mojej reklamácie tovaru keďže nezdvíhajú vôbec telefón. Zrejme si dám tú námahu a e-shop nahlásim obchodnej inšpekcii.
Velmi pekna,prakticka skrinka hlavme do mensej kupelne.
Je ĺahka a dá sa využiť hocikde.
Skrinka dodaná ako skladačka. Diely a montážne otvory sú presné. Kvalitný výrobok.
- Potrebovala som na mieru niečo šikovné
skrinka je vhodná do kupelne
skrinka je vhodná do kupelne
Skrinka prisla poskodena. Poskodenie bolo na spodnej doske a bocnej - no tam pojde pracka a potrebovali sme rychlo skrinku, tak som reklamaciu neriesila … neodporucam
Vyhovujú mi jej rozmery, pekná biela farba.
- možnosť rozdeliť priestor podľa svojich predstáv
- jednoduchá manipulácia
- len jedna výška - do hlbších alebo plytších priestorov napr. zásuviek by som prijal aj možnosť si vybrať inú výšku deličov
- chýbajú doplnky - napr. by som si vedel predstaviť možnosť pridať dno alebo šikmé mostíky, a pod.
- aspoň o 1 kus by mohlo byť v balíku viac aby mi jeden balík vyšiel na 1 zásuvku
Som spokojný.
skrinka v rozmere ktorý potrebujem
Kvalitné
Dobre
Dobre
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »